Zaterdagnacht 29/04/18 omstreeks 04:15 uur werden onze diensten ingelicht van een poging inbraak in de Nachtegaalstraat in Deinze.  De bewoner was wakker geworden door een lawaai. Hij sloeg alarm en merkte twee verdachten op die de vlucht namen.

 

In de loop van zondagnamiddag  29/04/18 werd er ingebroken in een tankstation gelegen langs de Kortrijksesteenweg in Deinze. De daders konden verschillende werkmaterialen ontvreemden (slijpschijf, batterijladers, bosmaaier,…). Uit het onderzoek blijkt dat er een mogelijke link is tussen de beide feiten en kwamen twee verdachten in beeld, zijnde een 27-jarige man uit Waregem en een 40-jarige man uit Deinze.

 

Ze komen mogelijk nog in aanmerking voor een derde inbraak, die gepleegd werd in het ontmoetingscentrum van Zulte.  Daar konden de daders via de achterdeur het ontmoetingscentrum binnendringen. Ze ontvreemden hier een laptop, radio en cash geld. Beiden verdachten verschenen voor de onderzoeksrechter en werden vrijgelaten onder strikte voorwaarden.

donderdag, mei 3, 2018